Nikdy jste si na to nestěžovala, nicméně o víkendech toho máte opravdu, jak se říká plné kecky, protože s velkou rodinou, kde jsou navíc některé páry rozvedené – musíte dělat sešlosti nebo oslavy narozenin a svátků hned několikrát, aby se ti, kteří se nemají potkat, nepotkali, a naopak. Takže jeden víkend pečete jeden dort a druhý víkend pečete další dort nebo buchtu. Je to prostě tak a nic s tím neuděláte. Jde teď hlavně o to, jak si to zjednodušit, aniž byste dětské oslavence o něco ochudila. Jako hostitelka navíc zazáříte! Objednejte si jedlé nádobí a uvidíte.

54_bez-nazvu2

Co tím myslíme

Nejenom jedlé talíře a příbory, ale dokonce můžete servírovat kávu nebo čaj do jedlých kelímků, oni to vydrží! Takže po konzumaci jídla anebo tedy i pití, může host vaší oslavy sníst nádobí, které ušpinil, tím pádem vy jste jako hostitelka skončila! Žádné hory nádobí, které budete muset uklízet do myčky, následně vyndávat a umisťovat zpět na své místo. Prostě si budete moci po oslavě nebo rodinné sešlosti dát nohy nahoru a pustit si například svůj oblíbený film nebo seriál nebo budete moci jít prostě dělat něco užitečnějšího, co by vám jinak uteklo.

177_banner-1364x1024-kombinace-03

Takový komfort si nenechte ujít

Také jedlé lžičky nebo kelímky si můžete vzít i sebou do přírody na rodinný výlet! Všechno bude snědeno a vy domů nebudete muset táhnout nějaké odpadky nebo přemýšlet, kam s nimi. Zároveň se vašemu batohu bude uvolňovat váha a místo v něm, takže zbyde i nějaký prostor pro suvenýry z cest, které obzvlášť děti rádi pořizují a chtějí si je doma vystavit. Nalijete jim pití do kelímku, který mohou pak krásně sníst, a vydáte se na další cestu, kterou jste pro ně připravili. Ihned bude mít takový výlet něco do sebe a bude to trochu jinak, než to bývalo doposud. Mami, dej mi něco dobrého! A Vy budete mít co nabídnout se zvláštností navrch.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup